Τα υβριδικά συστήματα της ERGO SOLUTIONS θα σας ζεστάνουν τον φετινό χειμώνα

Η εταιρία της ERGO SOLUTIONS με 25ετη εμπειρία στα συστήματα θέρμανσης προτείνει την πιο αποτελεσματική λύση για την θέρμανση της κατοικία σας, μετατρέποντας την συμβατική σας εγκατάσταση με φυσικό αέριο η πετρέλαιο σε υβριδική με την χρήση αντλίας θερμότητας.

Μια υβριδική αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που συνδυάζει μια αντλία θερμότητας με έναν λέβητα αερίου ή πετρελαίου. Ο λέβητας πετρελαίου ή αερίου χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει την αντλία θερμότητας για να καλύψει τις απαιτήσεις θέρμανσης του ακινήτου όταν η αντλία θερμότητας δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Τα ειδικά σχεδιασμένα υβριδικά μας συστήματα μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ελέγχουν ποια πηγή θερμότητας ενεργοποιείται πότε, ανάλογα με τους στόχους απόδοσης ή ενεργειακού κόστους.

Με τον συνδυασμό αυτόν θα έχετε το χαμηλότερο δυνατό κόστος θέρμανσης. Οι υβριδικές αντλίες θερμότητας είναι ιδανικές για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων απαιτεί ελάχιστο χώρο εγκατάστασης και ενσωματώνεται άψογα με τις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε την ενεργειακή απόδοση μιας αντλίας θερμότητας χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημά σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 210 23 145 74